top of page

Ce iti oferim?

1. Pregatim planul de marketing.

2. Alegem influencerul perfect pentru tine.

3. Pregatim campania de la A la Z.

4. Incepem sa promovam planul si a atrage potentialii clienti spre noi.

5. Analizam statisticile si rezultatele reusite prin campania de marketing.

IG-ADS & FB ADS

Oferim servicii profesionale de publicitate pe Facebook și Instagram, adaptate nevoilor dvs. și obiectivelor de afaceri. Echipa noastră de experți poate ajuta să vă creșteți vizibilitatea, să vă atrageți clienți noi și să obțineți un ROI semnificativ.

 

Vom putea segmenta:

-Varsta

-Locatia

-Gusturile/Pasiuni

-Obiceiuri

-Similari

-Casatorit/neasatorit

 

 

Prin aceste si alte optiuni  mult mai tehnice vom putea alege clientul la care noi vrem sa adresam campania noastra.

De aceea este foarte important continutul care o sa il pregatim, sa fie focusat spre clientii potentiali (viitori clienti fideli).

Design Grafic

Serviciile noastre de design grafic oferă soluții personalizate și de calitate, pentru a atrage atenția și a diferenția brand-ul dvs. de concurență. Echipa noastră de designeri profesioniști și creativi este gata să vă ajute să vă atingeți obiectivele de marketing.

INFLUENCERI

Cream continutul potrivit pentru story-urile si postarile tale in cat sa aiba un impact asupra potentialilor tai clienti.

De la crearea continutului pana la postarea lor, tot procesul va fi prelucrat de echipa noastra de profesionisti specializati in marketing social media.

 

Ai un design in minte? Putem lucra cu idea ta daca doresti, sau putem venii noi cu idei fresh.

 

Cu strategia corecta vei publica content foarte interesant si clientii potentiali vor devenii clienti fideli.

Image by John Schnobrich
SEO

Oferim servicii specializate de optimizare SEO pentru site-ul dvs., astfel încât să ajungeți în topul căutărilor organice. Echipa noastră de experți vă poate ajuta să creșteți traficul și vizibilitatea online, conducând astfel la creșterea afacerii dvs.

Planificari de evenimente

Oferim servicii complete de planificare a evenimentelor, personalizate pentru a se potrivi cu cerințele dvs. și bugetul. Echipa noastră experimentată asigură o organizare impecabilă și o experiență memorabilă pentru dvs. și invitații dvs.

Plan de marketing detaliat

"Oferim servicii profesionale de planificare și implementare a strategiilor de marketing, adaptate nevoilor dvs. și obiectivelor de afaceri. Echipa noastră de experți vă poate ajuta să vă diferențiați de concurență și să creșteți vizibilitatea și veniturile."

E-commerce

Oferim servicii complete de e-commerce, adaptate nevoilor dvs. și obiectivelor de afaceri. De la dezvoltarea platformei de vânzare online la marketing și gestionarea comenzilor, echipa noastră de experți vă poate ajuta să vă transformați afacerea într-un succes online.

Colectie NFT (Non Fungible Token)

Oferim servicii specializate de creare și gestionare a colecțiilor NFT, adaptate nevoilor dvs. și obiectivelor de afaceri. Echipa noastră de experți vă poate ajuta să valorificați creativitatea și să profitați de oportunitățile de piață oferite de tehnologia blockchain.

Key Words

Oferim servicii specializate de cercetare și optimizare a cuvintelor cheie pentru motorul de căutare. Echipa noastră de experți poate ajuta la creșterea traficului organic și a vizibilității site-ului dvs., astfel încât să atingeți obiectivele dvs. de marketing online.

bottom of page