top of page

Política de privacidad

Politica de confidențialitate este o declarație care divulgă o parte sau întreaga practică de colectare, utilizare, divulgare și gestionare a datelor utilizatorilor și clienților unui site web. Îndeplinește cerința legală de a proteja confidențialitatea utilizatorului sau a clientului. Fiecare țară este guvernată de propriile sale legi, cu diferite cerințe în fiecare jurisdicție cu privire la utilizarea politicilor de confidențialitate. Asigurați-vă că respectați legislația aplicabilă activităților și locației dvs.

În general, ce ar trebui să conțină o politică de confidențialitate?

Ce tip de informații colectați?

Cum colectați informațiile?

De ce colectați această informație personală?

Cum stocați, utilizați, partajați și divulgați informațiile personale ale vizitatorilor site-ului dvs. web?

Ce comunicare aveți cu vizitatorii site-ului dvs. web (în cazul în care există)?

Serviciul dvs. se adresează copiilor și colectează informații despre ei?

Actualizări ale politicei de confidențialitate

Informații de contact

Puteți consulta acest articol din Centrul de Ajutor pentru a primi mai multe informații despre cum să elaborați o politică de confidențialitate.

Explicatiile si informatiile oferite aici sunt doar explicatii, informatii si exemple generale. Nu ar trebui să considerați acest articol ca asistență juridică sau ca recomandare despre ceea ce ar trebui să faceți cu adevărat. Vă recomandăm să căutați asistență juridică pentru a înțelege și a elabora politica dvs. de confidențialitate.

bottom of page